Tiimi

terhi ja toni

Mitä lupaamme? 

Aitous. Emme halua turhaan jäykistellä, sillä elämässä tulee vastaan jännittäviä tilanteita muutoinkin. Kohtaamme asiakkaat aidosti omina itsenämme, vältämme psykologi-jargoniaa tai asiantuntijaroolin taakse kätkeytymistä

Luottamus. Ammattietiikkamme on korkea ja lupaamme tehdä kussakin tilanteessa aina parhaamme. Sen pitäisi riittää. Tunnistamme omat rajamme ja ohjaamme asiakkaamme eteenpäin, mikäli osaamisemme tai esim. aikataulumme ei ole asiakkaan tarpeeseen paras mahdollinen.

Hyvinvointi. Intohimosta riippumatta suhtaudumme työhön työnä. Huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme, kuuntelemme omia tarpeitamme ja mikä tärkeintä – olemme läsnä vapaalla rakkaillemme, sillä ilman heiltä saatavaa merkityksellisyyden kokemusta työkään ei varmaan tuntuisi miltään.

Tarinamme

Mindgame Oy:n yritystarina 18.8.2018

Mistä kaikki alkoi?
Sattumuksesta, naimisiin menemisestä haaveilevien tutkijoiden rahapulasta, utelisuudesta. Olimme muuttaneet Ouluun ja meitä pyydettiin pitämään valmentajille urheilupsykologian koulutusta. Meillä oli osaaminen, siispä keikka tehtiin ja tehtiin sen jälkeen useampi muukin, sillä kuulijat olivat kuulemma tyytyväisiä. Siitä se lähti. Kiitos siis PopLi ja Juha Haajanen! Olisiko ilman sinun yhteydenottoasi ensimmäistä askelta yrittämisen polulle tullut koskaan otettua.

Mihin on tultu ja mistä unelmoimme
Aikaa on kulunut ja yrityksen olemassaolon tarkoitus on kirkastunut. Tavoittelemme edelläkävijyyttä ja asiakaslähtöistä innovatiivisuutta. Keskiössä on yksilön ja työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi ja merkityksellinen aikaansaaminen. Palveluissa keskitymme niiden vahvistamiseen, tukemiseen ja kuntouttamiseen psyykkisen sairastamisen kohdatessa.

Lähdimme keväällä 2018 hakemaan kasvua panostamalla systemaattisemmin kumppaniverkoston rakentamiseen. Huikeita valmentajia hyvinvoinnin eri osa-alueilta oli samaan aikaan liikkeellä, joten palaset loksahtelivat paikalleen kuin itsestään. On kiitollinen ja innostunut fiilis. Uskomatonta! Pääsemme tarjoamaan yhdessä timanttisen verkostomme kanssa laaja-alaisia, kokonaisvaltaista työhyvinvointia vahvistavia palveluita. Antaa ja saada, oppia ja onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Terhi Mets

TYÖPSYKOLOGI, TYÖNOHJAAJA JA TYÖYHTEISÖVALMENTAJA

Ikuinen unelmoija. Intohimoinen kehittäjä. Nelikymppinen perheenäiti ja Mindgamen toimitusjohtaja.

Psykologin työssä tukeutuminen tutkimustietoon, hyviin käytäntöihin ja teoreettisiin malleihin luo työlleni vakaan ammatillisen perustan.

Sen rinnalla oman ajattelun haastaminen, uudenlaisten toimintatapojen kehittäminen ja psykologisen tietotaidon jalostaminen selkeiksi tuotteiksi ja palveluiksi ovat minulle tärkeitä.

Liputan erittäin voimakkaasti holistisen ihmiskäsityksen puolesta.

Erilaisuuden kunnioittaminen, ajattelun avarakatseisuus ja eri ammattikuntien välisen osaamisen hyödyntäminen asiakkaiden parhaaksi ovat minulle työssäni ja yrityksessäni ensiarvoisen tärkeitä.

MIGA terhi mets valmennukset 1024x682 1
MIGA toni mets 1024x682 1

Toni Mets

PSYKOLOGI, PSYKOTERAPEUTTI

Rauhaa rakastava basisti. Aito oululainen perheenisä ja yrittäjä.

Opiskelujen aikana innostuin eniten neuropsykologiasta ja psykofysiologiasta. Niiden tarkkuus, täsmällisyys ja loogisuus vakuuttivat.

Tutkijanuralla sukelsin syvemmälle psykofysiologiaan – sykkeen, liikkeen ja tuloksen väliseen yhteyteen. Fysiologian syvempi ymmärrys toi erilaisen pohjan myöhemmälle työlleni.

Tänä päivänä tunteet, ajatukset, ihminen ja hänen käyttäytymisensä erilaisissa tilanteissa muodostavat työssäni kognitiivisena psykoterapeuttina haasteen, johon suhtaudun kunnioittaen ja mielenkiinnolla. Yhdessä tutkien ja oivaltaen.

Liikunta, lepo, uni, ravinto, työ- ja sosiaalisen elämän kokonaisuus rakentavat hyvää psyykkistä hyvinvointiakin. Minun ja asiakkaitteni.

Valmentajatiimi

Organisaationne työhyvinvoinnin ja merkityksellisen aikaansaamisen kehittäminen on yhteinen intohimomme. Kumppaniverkostomme kaikki valmentajat ovat oman erityisalansa syväosaajia.  

Mind

Terhi Mets

Mind & Work & Spirit
Mind

Toni Mets

Mind & Work
Mind

Marjo Mäyrä

Mind & Work & Body
www.innostuksenhetki.fi
Body

Lasse Seppänen

Body & Mind & Spirit
www.tavoitegurut.fi
Body

Mikko Törmälehto

Body & Mind
www.tavoitegurut.fi
Body

Outi Seppälä

Body & Mind
www.oulunptstudio.fi
Body

Hanna Junkkari

Body & Mind
www.oulunptstudio.fi
Mind

Lasse Kukkonen

Mind & Spirit
Body

Maria Kauppi

Body & Mind
www.popupyogaoulu.com
Mind

Sampo Kettunen

Mind & Work
www.johtamisvalmennus.fi
Body

Emma Mälkiä

Body & Mind
www.oulunhyvinvointistudio.fi

SINÄKÖ?

Kuulutko joukkoomme?

Palautetta työnohjauksistamme

”Työnohjauksesta sain konkreettisia työkaluja ja menetelmiä kriisitilanteiden hoitoon pattitilanteisiin ajautuneessa työyhteisössä. Lisäksi oli helpottavaa puhua luottamuksella itseä kuormittavista tilanteista – esimies kun on arjessa muuten varsin yksin tunteiden ja tilanteiden kanssa.”

”Työnohjaajan ote työyhteisön ja esimiestyön ongelmiin oli silmiä avaavaa. Hän sai minut näkemään vaikeat tilanteet ja omat tunteeni ikään kuin ulkopuolisen silmin, mikä auttoi tilanteisiin suhtautumista arjessa. Oivalsin, opin ja ymmärsin.”

 

”Auttoi jaksamaan ja löytämään taas uutta intoa. Nämä ovat sittenkin yleisiä ongelmia, ihmisiä me kuitenkin olemme!”

”Sain välineitä työhön ja fokusta oleelliseen, auttoi omaa jaksamista. Työnohjauksen kautta näkökulmani työhön laajeni – tämä kautta motivaatio ja jaksamiseni vahvistuivat.”