Skip to content

 

Tukea ja tekoja

mielen hyvinvoinnin ja

inhimillisen työelämän

rakentamiseen

 

 

Mindgame on psykoterapia-, työnohjaus- ja työelämän kehittämispalveluiden luottokumppanisi. 

Autamme yksilöitä ja organisaatioita kehittämään itsetuntemusta, ajattelua, tunnetaitoja, työtapoja ja vuorovaikutusta, jotka lisäävät hyvinvointia, merkityksellisyyttä ja aikaansaamista. Olemme pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaavia psykologeja, psykoterapeutteja, työnohjaajia ja business coacheja, joiden työkalupakki ja kohtaamisen taidot ovat vailla vertaa. 

Jokainen työuupumus on mielestämme liikaa. Pitkittyneen stressin, uupumuksen ja mielenterveyden romuttumisen kiihtyvä kasvu on saatava pysähtymään. Organisaatioissa tarvitaan lisää tietoa, taitoa ja tekoja jaksamisen johtamiseen. Tavoite on, että työ ja työyhteisö kehittyvät muutosten mukana ja jokaisella on mahdollisuus kukoistaa työssään. Näissä me autamme. 

Yhtä vahvasti olemme sitoutuneet auttamaan työuupumuksesta toipuvia sekä muulla tavoin jaksamisen ja mielenterveyden haasteiden kanssa kamppailevia. Olemme erikoistuneet lyhytpsykoterapeuttiseen työskentelyyn. Lisäksi tarjoamme ryhmämuotoista tukea työuupuneille – jotta useampi saisi tarvitsemansa avun, eikä toipumisen matkaa tarvitsisi tehdä yksin.

Ota rohkeasti yhteyttä. Jo tänään. 

Palvelut

Lyhytpsykoterapiassa työskennellään asiakaslähtöisesti eli kunkin tilanteeseen yksilöllisesti perehtyen ja erilaisia psykoterapeuttisia lähestymistapoja- ja työkaluja räätälöiden. Työskentely perustuu tutkittuun tietoon työuupumuksesta, siihen millaiset tekijät työuupumuksen kehittymisen taustalla usein vaikuttavat ja mitkä toipumista tukevat. Lue tarkemmin palvelut sivultamme. Siellä infoa myös työuupuneiden ryhmävalmennuksestamme. .

Lyhytpsykoterapia
työuupuneen avuksi

Lyhytpsykoterapiassa työskennellään asiakaslähtöisesti eli kunkin tilanteeseen yksilöllisesti perehtyen ja erilaisia psykoterapeuttisia lähestymistapoja- ja työkaluja räätälöiden. Työskentely perustuu tutkittuun tietoon työuupumuksesta, siihen millaiset tekijät työuupumuksen kehittymisen taustalla usein vaikuttavat ja mitkä toipumista tukevat.

Lue tarkemmin palvelut sivultamme. Siellä infoa myös työuupuneiden ryhmävalmennuksestamme. .
Valmennus auttaa työuupunutta toipumisessa, työelämään palaamisessa ja uupumuksen uusiutumisen ehkäisemisessä. Valmennus toteutuu 8hlön ryhmässä ja sen kesto on 6kk. Keskiössä on kokonaisvaltaisen elpymisen tukeminen (mieli ja keho), pitkittyneen stressin purkaminen ja - säätelykeinojen vahvistaminen, omien arvojen tarkasteleminen ja konkreettisesti uudenlaisen, hyvinvointia ja työkykyä tukevan arjen rakentaminen. Työpaikkojen odotetaan sitoutuvan mukaan valmennukseen. Kysy lisää terhi@mindgame.fi.

Työuupuneiden
ryhmävalmennus

Valmennus auttaa työuupunutta toipumisessa, työelämään palaamisessa ja uupumuksen uusiutumisen ehkäisemisessä. Valmennus toteutuu 8hlön ryhmässä ja sen kesto on 6kk. Keskiössä on kokonaisvaltaisen elpymisen tukeminen (mieli ja keho), pitkittyneen stressin purkaminen ja – säätelykeinojen vahvistaminen, omien arvojen tarkasteleminen ja konkreettisesti uudenlaisen, hyvinvointia ja työkykyä tukevan arjen rakentaminen. Työpaikkojen odotetaan sitoutuvan mukaan valmennukseen.

Kysy lisää terhi@mindgame.fi.
Tarjoamme KELAn palveluntuottajana psykoterapiapalveluita yksilöasiakkaille. Hoitoon pääsy sujuu vaivattomasti ja yksityisenä palveluntarjoana ilman byrokratian rattaita. Meillä on käytössä sähköinen, turvallinen potilastietojärjestelmä, jonka käytöstä sovimme aina erikseen jokaisen asiakkaan kanssa. Meillä on mahdollista käydä hoidossa myös ilman niiden tekemistä. Verkostossamme on myös fysio- ja toimintaterapeutteja. Tällä hetkellä on vapaita paikkoja lyhytpsykoterapiaan, pitkään KELA tukemaan syyskuussa 2022

Työ- ja toimintakykyä kuntouttavat palvelut

Tarjoamme KELAn palveluntuottajana psykoterapiapalveluita yksilöasiakkaille. Hoitoon pääsy sujuu vaivattomasti ja yksityisenä palveluntarjoana ilman byrokratian rattaita. Meillä on käytössä sähköinen, turvallinen potilastietojärjestelmä, jonka käytöstä sovimme aina erikseen jokaisen asiakkaan kanssa. Meillä on mahdollista käydä hoidossa myös ilman niiden tekemistä. Verkostossamme on myös fysio- ja toimintaterapeutteja.

Tällä hetkellä on vapaita paikkoja lyhytpsykoterapiaan, pitkään KELA tukemaan syyskuussa 2022
Coaching, työnohjaus ja terapia tarjoavat esimiehelle ja johtajalle pysähtymisen paikan, jossa on mahdollista avoimesti ja luottamuksellisesti reflektoida omia kokemuksia, selkeyttää omaa ajattelua ja saada luottoammattilaiselta tukea omaan kasvuun. Esihenkilön jaksamiseen ja kehittymiseen panostaminen on investointi, joka säteilee laajalle ja jonka jokaisen organisaation toivomme ottavan tosissaan. Lue lisää palveluistamme tai kysy toni@mindgame.fi

Tukea esihenkilölle ja johdolle

Coaching, työnohjaus ja terapia tarjoavat esimiehelle ja johtajalle pysähtymisen paikan, jossa on mahdollista avoimesti ja luottamuksellisesti reflektoida omia kokemuksia, selkeyttää omaa ajattelua ja saada luottoammattilaiselta tukea omaan kasvuun. Esihenkilön jaksamiseen ja kehittymiseen panostaminen on investointi, joka säteilee laajalle ja jonka jokaisen organisaation toivomme ottavan tosissaan.

Lue lisää palveluistamme tai kysy toni@mindgame.fi

Tiimi

Toimitusjohtaja Työn- ja organisaatioiden erikoispsykologi, PsL Integratiivinen psykoterapeutti terhi@mindgame.fi 050 323 6073

Terhi Mets

Toimitusjohtaja
Työn- ja organisaatioiden erikoispsykologi, PsL
Integratiivinen psykoterapeutti
terhi@mindgame.fi
050 323 6073
Partneri Työterveys- ja urheilupsykologi, PsM Kognitiivinen psykoterapeutti toni@mindgame.fi 050 338 2295

Toni Mets

Partneri
Työterveys- ja urheilupsykologi, PsM
Kognitiivinen psykoterapeutti
toni@mindgame.fi
050 338 2295